Excelență, promptitudine și responsabilitate

Societatea Profesională Notarială  „Mihalache Nicoleta Gabriela și Mihalache Cristina Mihaela” oferă toată gama de servicii notariale, adresându-se atât persoanelor fizice, cât și companiilor.

Astfel, în cadrul Societăţii Profesionale Notariale „Mihalache Nicoleta Gabriela și Mihalache Cristina Mihaela” vi se va oferi asistență de specialitate completă, de către o echipă bine pregătită, amabilă și eficientă, care vă poate deveni și dumneavoastră un partener de încredere.

Suntem un colectiv unit de profesioniști, angrenați în respectarea valorilor în care credem, obiectivul nostru fiind excelența, promptitudinea și responsabilitatea.

Scopul nostru este de a oferi clienţlor în mod constant, servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul imobiliar, comercial, personal, succesoral, consultanta notarială, în conformitate cu legislaţia în vigoare, deservirea rapidă şi sigura a clienţilor, precum şi oferirea unui standard cât mai ridicat actelor notariale.

De ce să alegi serviciile notariale

efectuate de echipa Societăţii Profesionale Notariale „Mihalache Nicoleta Gabriela și Mihalache Cristina Mihaela”:

Oferim servicii notariale și sâmbăta

Ne deplasăm la sediul dumneavoastră

Consiliere și îndrumare

Siguranța actului notarial

Ne exercităm profesia cu demnitate şi integritate, una dintre misiunile noastre fiind aceea de a evita litigiile între părţi, tocmai de aceea consiliem cu bună credinţă, inspiraţi din principiul echităţii şi condusi după lege.

Ai nevoie de ajutor de specialitate?

Suntem alături de tine, contactează-ne!